Waterontharders

Voor écht kalkvrij water

Combikorting op de 2e waterontharder

Profiteer niet ‘alleen’ van de voordelen van de Watercompany waterontharders. Wie nu samen met bijvoorbeeld de buren, familie of vrienden 2 waterontharders koopt, kan direct profiteren van korting op de 2de waterontharder!

Onze waterontharders
voor écht kalkvrij water

Watercompany levert probleemloos, veilig en kalkvrij water. 

Wij zijn geen dozenschuiver, totaal ontzorgen, persoonlijk, meedenken in oplossingen, klant staat centraal, totaal leverancier inclusief installatie, helder condities zonder verrassingen achteraf, garantieplan.

100% dekking

Nooit meer kalkvlekken verwijderen van tegels, sanitair, in uw keuken… eigenlijk op iedere plaats waar water de kans krijgt om op te drogen. Dus ook op de plaatsen die u niet kunt zien zoals in uw huishoudelijke apparatuur en leidingen. Met een waterontharder van Watercompany heeft u gegarandeerd zacht water in alle hoeken van het huis. Ontdek zelf hoe comfortabel dit is. Neem contact op met één van onze adviseurs.

Waterontharder, voor écht kalkvrij water

Kalkvlekken in de keuken en badkamer, kalkaanslag in onze espressomachine, waterkoker, wasmachine… Daar hebben we toch allemaal schoon genoeg van? Ontdek een waterontharder van Watercompany en maak een einde aan kalk in het water, door het hele huis. Het water smaakt beter, reinigt beter én u hoeft minder vaak te poetsen. Daarnaast zit kalkvrij water vol met voordeel. Want wist u dat kalkaanslag in leidingen en apparaten voor een hoger energieverbruik zorgen én de levensduur van apparaten aanzienlijk verkort? Met een waterontharder maakt u hier dus direct een einde aan. Profiteer ook van alle voordelen van kalkvrij water.

In Nederland beschikken we over een goede kwaliteit leidingwater dat vaker iets te hard is dan te zacht. Zo zijn we er namelijk van verzekerd dat het water veilig onze huishoudens bereikt. Maar deze hardheid van water heeft een vervelende bijkomstigheid: kalk. Deze kalk zorgt voor kalkvlekken, kalkaanslag in apparaten en leidingen, een verminderde werking van was- en schoonmaakmiddelen, wasgoed dat hard opdroogt en sneller slijt doordat we meer wasmiddel moeten gebruiken… kortom meer ongemak dan comfort.

Een waterontharder biedt de oplossing

Om dit probleem aan te pakken is het belangrijk om te weten dat deze kalk is samengesteld uit calcium- en magnesiumionen. Met een waterontharder van Watercompany haalt u deze ionen simpel gezegd uit het water door ze om te wisselen voor natriumionen. En daar merkt u helemaal niets van! Zo stroomt er voortaan zacht water door al uw leidingen en tappunten. Doordat verwarmingselementen in apparaten vrij zijn van kalkaanslag kunnen zij met minder energie dezelfde prestaties leveren, wat het energieverbruik en de levensduur natuurlijk ten goede komt. Een Watercompany waterontharder is eenvoudig te installeren, betrouwbaar, gaat jarenlang mee en is een investering die u zeker terugverdient.

Zuiver water van Watercompany

Osmose is een volledig natuurlijk proces. Bij reverse osmose draaien we, zoals de naam al doet vermoeden, dit natuurlijke proces om. Zo kunnen we zonder gebruik van chemicaliën maar met behulp van de waterdruk en een membraan dat als filter dient, het water zuiveren. Door deze filtering scheiden we de zogenoemde metaalionen die in ons drinkwater zitten (ook wel carbonaten, zoals magnesium- en calciumcarbonaat) van het zuivere water. Deze stoffen bepalen de hardheid van water en veroorzaken kalkvlekken, bemoeilijken de werking van was- en schoonmaakmiddelen, beïnvloeden niet alleen de smaak maar ook de zuiverende werking van water in ons lichaam en creëren op de lange termijn een hardnekkige aanslag in leidingen en op verwarmingselementen. Deze laatste verbruiken hierdoor meer energie waardoor de levensduur aanzienlijk terug zal lopen.

Veilig water

Het filteren van water met reverse osmose kan dus vele voordelen opleveren. Zo gaan niet alleen uw apparaten thuis (zoals espressomachine, waterkoker, strijkijzer, ..) langer mee,.. uw water is ook ‘veilig’. Want naast een onthardende werking heeft reverse osmose een desinfecterende werking. Bacteriën en virussen worden óók door het membraan gescheiden van het zuivere water. Wel zo veilig in situaties waar het water langere tijd stilstaat in een reservoir en bacteriën zoals Legionella op de loer liggen. Bijvoorbeeld in uw vakantiewoning of boot.

Reverse osmose filters zijn eenvoudig te installeren, betrouwbaar, zeer onderhoudsvriendelijk en prima te combineren met een waterontharder die direct na de watermeter wordt geplaatst. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een passend advies. Ontdek het genot van écht zuiver water.

Het zuiverste water voor thuis

VRAAG EEN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT

Waterontharders

Watercompany Softflo 9

De Softflo waterontharder is een compact model met het display bovenop de deksel. De Softflo reinigt zichzelf en past zich aan aan uw behoeftes.  De Softflo 9 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tot 120 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Softflo 15

De Softflo waterontharder is een medium model met het display bovenop de deksel. De Softflo reinigt zichzelf en past zich aan aan uw behoeftes. De Softflo 15 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tussen de 120 en 200 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Softflo 20

De Softflo waterontharder is een large model met het display bovenop de deksel. De Softflo reinigt zichzelf en past zich aan aan uw behoeftes. De Softflo 20 waterontharder is een geschikt model voor huishoudens met een waterverbruik tussen de 200 tot 300 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Ultrasoft 9

De Ultrasoft 9 is een volautomatisch, volume gestuurde waterontharder die zich aanpast aan uw waterverbruik. De Ultrasoft 9 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tot 120 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Ultrasoft 14

De Ultrasoft 14 is een volautomatisch, volume gestuurde waterontharder die zich aanpast aan uw waterverbruik. De Ultrasoft 14 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tussen 120 en 180 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Ultrasoft 17

De Ultrasoft 17 is een volautomatisch, volume gestuurde waterontharder die zich aanpast aan uw waterverbruik. De Ultrasoft 17 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tussen 180 en 250 kuub per jaar.
Meer informatie >

Watercompany Ultrasoft 24

De Ultrasoft 24 is een volautomatisch, volume gestuurde waterontharder die zich aanpast aan uw waterverbruik. De Ultrasoft 24 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik vanaf 250 kuub per jaar.
Meer informatie >

Reverse Osmose

Aqua Principio ll

De Aqua Principio ll is een luxe inbouwmodel. Door de minimale afmetingen past dit model in ieder keukenkastje.
Meer informatie >

Aqua Principio lll

De Aqua Principio lll is de grote broer van de Aqua Principio ll. Het is een model met meer capaciteit en heeft de mogelijkheid om grotere hoeveelheden water te zuiveren. Ideaal voor huishoudens van 4 tot 6 personen.
Meer informatie >