Puur en zuiver water

"Altijd puur en zuiver gefilterd water,
door de unieke FireWall."

Watercompany ontzorgt u graag

We zijn geen standaard leveranciers,
we zijn een ontzorgende partner.

1
1

Firewall 100% veilig
Koolzuurhoudend water
Inbouw optie met eigen kraan

Wij vinden vers en veilig water niet meer dan vanzelfsprekend. Met ons Firewall systeem zorgen we dat er altijd heerlijk fris en bacterievrij water beschikbaar is.

Hoge score Watercompany voor AWCN keuring

Ook dit jaar hebben wij een bijna perfecte score behaalt. Een score waar we heel trots op zijn!

Lees verder >

Ons apparaten aanbod;
Inbouw, tafel & staande modellen

Water koeler én gezonder!

Water op kantoor is van levensbelang, dat weten wij als geen ander. We zetten bij onze relaties dus niet zomaar een waterkoeler weg, eventueel met een heet water tap; we ontzorgen klanten totaal wanneer ze dat willen. Het onderhoud hoort daarbij. Ons streven is een klantgerichte leverancier te zijn die verfrissend meedenkt in oplossingen en waterkoelers voor iedere situatie levert, van een tafelmodel tot grote, op de waterleiding aangesloten systemen met een behoorlijke capaciteit. Het is eigenlijk altijd maatwerk, net als onze service.

Een goede relatie met onze klanten begint in onze ogen met duidelijk inventariseren wat de behoefte is. Daar geven we natuurlijk graag wat advies bij. Water moet fris, gezond en altijd beschikbaar zijn. Het neutraliseert bovendien de smaak en dat is alleen al fijn omdat je daarna optimaal kunt genieten van bijvoorbeeld een lekker kopje koffie, óók al zo belangrijk op kantoor.

Overigens staan we er niet alleen voor. We zijn business partner van Grohe en exclusief distributeur van Waterlogic. Dat zijn twee topmerken die garant staan voor betrouwbare kwaliteit. Onze leveranties en onderhoud geschieden onder voorwaarden die net zo helder en transparant zijn als het water uit onze koelers, dus zonder nare verrassingen achteraf. Die werkwijze is voor Watercompany net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan. De mogelijkheden bespreken we natuurlijk graag met u persoonlijk, eventueel onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, die we overigens eveneens kunnen verzorgen.

Door de Firewall is leidingwater nóg schoner en veiliger

Veilig drinkwater staat voorop bij Watercompany, ongeacht het type waterkoeler dat u laat plaatsen uit een van onze drie productgroepen. Het drinkwater in Nederland is van zichzelf al erg goed maar in onze leidingwaterkoelers wordt het nógmaals gefilterd. De Waterlogic koelers gebruiken een techniek die tevens veel wordt toegepast door de voedingsindustrie, watermaatschappijen en in de medische wereld. Door de inzet van UV filtratie is het water altijd schoon en veilig, ongeacht de aangeleverde kwaliteit. De ultraviolette straal doodt eventuele bacteriën, virussen, gisten, schimmel en algen. Deze sterilisatiemethode zorgt er bovendien voor dat de pH-waarde, kleur en smaak van het water onveranderd blijven of zelfs verbeteren.

Waterlogic is in onze sector koploper in UV-technologie en bewijst al jaren dat dit de zuiverste filterwijze is. Het unieke, gepatenteerde Firewall ontwerp voorkomt besmetting in twee richtingen. Bacteriën kunnen van buitenaf de tank niet bereiken en in de leidingen tussen de tank en het uitgiftepunt is opbouw van bacteriën ook niet mogelijk. Hiermee is het risico van besmetting vrijwel uitgeroeid. Na 3000 individuele en strenge testen, uitgevoerd door twee gerenommeerde en onafhankelijke laboratoria (Sino Analytica in China en het Dr. Lörcher Instituut in Duitsland) is Firewall zonder twijfel een bewezen en veilige technologie. Zeg maar gerust het veiligste drinkwater ter wereld.

Koolzuurhoudend water

Organisaties willen steeds vaker een waterkoeler huren of aanschaffen die ook koolzuurhoudend water geeft. Aan die vraag geven wij vanzelfsprekend graag gehoor. Zo geven we een extra optie aan het aanbod in gekoeld drinkwater, zonder dat er ingewikkelde installaties voor nodig zijn. Zowel onze inbouwserie als de stand-alone koelers en het Grohe Blue aanbod zijn leverbaar met een koolzuur optie. Inkooptechnisch is dat al snel veel interessanter dan voorverpakt koolzuurhoudend water aanschaffen. Bovendien scheelt het een hoop afval dus dit is tevens een hele duurzame oplossing.

Inbouw optie met eigen kraan

Soms is er geen plaats voor een extra apparaat als een waterkoeler, soms vind men het gewoon niet fraai om dergelijke toestellen in het zicht te hebben staan. In bijvoorbeeld een fraai afgewerkte pantry is dat best begrijpelijk. Gelukkig zijn daar oplossingen voor.

Onze inbouwserie kan eenvoudig weggewerkt worden. Het filtratiesysteem is name­lijk gescheiden van het wateruitgiftepunt. Dank­zij het slimme, compacte ontwerp kan het makkelijk geplaatst worden in elke kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld een keukenkastje. U hoeft dus geen concessies te doen aan de ruimte waar het water beschikbaar moet zijn maar ook niet aan de kwaliteit hiervan. De flexibele waterleiding pompt uw gezuiverde én gekoelde drinkwater desgewenst zelfs naar een designkraan die u kunt plaatsen op uw aanrechtblad. Lekker, zui­ver, koel én gemakkelijk. Het systeem kan naast een boiler geplaatst worden, dan levert hetzelfde punt kokend heet, koolzuurhoudend én koud water. Er zijn verschillende designkranen die zo’n keuzemogelijkheid bieden.

Grohe

Grohe en Watercompany passen bij elkaar. Daarom zijn we business partner van Grohe Nederland. Deze kranen werken perfect bij onze waterkoelers, zelfs in combinatie met een boiler. We leveren de Grohe Red voor heet water en Grohe Blue voor gekoeld, gefilterd en koolzuurhoudend water. Meer informatie >

Hospitality Concept of water met uw verhaal

Er gaat bijna geen bijeenkomst voorbij zonder water op tafel. Dat kan ook gepersonaliseerd worden, door een waterfles met uw bedrijfslogo te gebruiken. Zo’n fles kan natuurlijk tevens voorzien worden van een boodschap. Het is een mooie en duurzame manier om uw merkidentiteit te onderstrepen. Wij leveren hierin maatwerk. Meer informatie >

Waterkoelers

 Energiezuinig
 5 jaar all-in garantie
 Firewall 100% veilig water

Waterkoelerautomaten >

Inbouwkoelers

 Past altijd door compacte afmetingen
 Design-kraan naar keuze
 Koolzuurhoudend en kokend heet water mogelijk

Inbouwkoelers >

Hoge Capaciteit Koelers

 Vullen van flessen en kannen in hoog volume
 Geheel in RVS uitgevoerd
 Vaste uitgifte hoeveelheid gekoeld water

Hoge capaciteit koelers >

Het lekkerste water voor op de zaak

VRAAG EEN PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT

Waterkoelers

One

Gefilterd

• Eenvoudige bediening
• Mooi design

Meer informatie >

Waterlogic WL 3

Puur

• Hoge capaciteit waterkoeler voor piekmomenten
• UV systeem tegen bacteriegroei

Meer informatie >

Waterlogic WL 4

Puur

• UV systeem tegen bacteriegroei
• Hoge vulopening

Meer informatie >

Waterlogic WL 2000

Gefilterd

• Krachtige koelspiraal waterkoeler
• Luxe uitstraling

Meer informatie >

Waterlogic WL 2500

Zuiver

• Hoge capaciteit waterkoeler voor piekmomenten
• UV systeem tegen bacteriegroei

Meer informatie >

Waterlogic WL 350

Zuiver

• Meeste compacte koeler in de markt
• Onderhoud in eigen beheer

Meer informatie >

Chiller

Gefilterd

• Krachtige waterkoeler
• Hoge vulopening

Meer informatie >

Inbouwkoelers

Grohe Red

Gefilterd

• Kokend heet water
• Veilig in gebruik voor kinderen

Meer informatie >

Grohe Blue

Gefilterd

• Keuze voor licht bruisend water en normaal bruisend water
• 3 soorten water in 1 handomdraai

Meer informatie >

Frigeria In

Gefilterd

• Past in elke keukenkast
• Uniek met bruiswater en bijpassende tapkraan

Meer informatie >

Hoge Capaciteit Koelers

Atlantis UP

Gefilterd

• Compacte smalle waterkoeler
• Uitermate geschikt voor het vullen van kannen of flessen

Meer informatie >

Blupura Bridge

Gefilterd

• Mooi design
• Portion Control

Meer informatie >

Blupura Wave

Gefilterd

• RVS waterkoeler
• Hoge vulopening

Meer informatie >

Blupura Fontemagna

Gefilterd

• Hufterproof
• Dubbele tapmogelijkheid

Meer informatie >

Blupura Wall

Gefilterd

• Mooie RVS waterkoeler
• Praktische hoogte

Meer informatie >

Frigeria Top

Zuiver

• Hoge capaciteit waterkoeler
• Uitermate geschikt voor het vullen van kannen of flessen

Meer informatie >