NIO NU VERKRIJGBAAR IN
BRUIKLEEN BIJ WATERCOMPANY

Puur-Zuiver-Gefilterd water

1
1

Waterkoelers

Water op kantoor is van levensbelang, dat weten wij als geen ander. We zetten bij onze relaties dus niet zomaar een waterkoeler weg, eventueel met een heet water tap; we ontzorgen klanten totaal wanneer ze dat willen. Het onderhoud hoort daarbij. Ons streven is een klantgerichte leverancier te zijn die verfrissend meedenkt in oplossingen en waterkoelers voor iedere situatie levert, van een tafelmodel tot grote, op de waterleiding aangesloten systemen met een behoorlijke capaciteit.

Koffie

Laat mensen merken dat je ze serieus neemt, zet ze een goede kop koffie voor. Wij nemen onze koffie in ieder geval héél serieus! Daarom stellen we strenge kwaliteitseisen aan onder meer de crèmelaag, de geur en natuurlijk de smaak, maar ook aan de professionele uitstraling van onze apparatuur. Goede koffie kan eigenlijk alleen uit een goede machine komen. Daarnaast zijn bedrijfszekerheid & capaciteit belangrijke eigenschappen. Je moet er niet aan denken dat er een dag geen koffie is! Een kwalitatief hoogwaardig apparaat aanschaffen is echter best een serieuze investering…

Waterontharders

Kalkvlekken in de keuken en badkamer, kalkaanslag in onze espressomachine, waterkoker, wasmachine… Daar hebben we toch allemaal schoon genoeg van? Ontdek een waterontharder van Watercompany en maak een einde aan kalk in het water, door het hele huis. Het water smaakt beter, reinigt beter én u hoeft minder vaak te poetsen. Daarnaast zit kalkvrij water vol met voordeel. Want wist u dat kalkaanslag in leidingen en apparaten voor een hoger energieverbruik zorgen én de levensduur van apparaten aanzienlijk verkort? Met een waterontharder maakt u hier dus direct een einde aan.

Reverse Osmose

Osmose is een volledig natuurlijk proces. Bij reverse osmose draaien we, zoals de naam al aangeeft, dit natuurlijke proces om. Zo kunnen we het water zuiveren zonder gebruik van chemicaliën maar met behulp van de waterdruk en een membraan dat als filter dient. Door deze filtering scheiden we de zogenoemde onnodige mineralen, medicijnresten en hormonen die in ons drinkwater zitten van het zuivere water. U krijgt hierdoor heerlijk zacht, zuiver mineraalarm water.